7NEWS.GR
ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Η Toyotomi και η τεχνητή νοημοσύνη ανεβάζουν τον κλιματισμό σε άλλο επίπεδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού και της δημοσιότητας, με κάθε είδηση σχετικά με την εξέλιξή της. Οι εφαρμογές της αλλάζουν την καθημερινότητά μας, την επιχειρηματικότητα, την οικονομία, δημιουργώντας έναν νέο, θαυμαστό κόσμο.

Οι δε επιχειρήσεις καλούνται να μάθουν για το ΑΙ και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει, ενώ οι πρωτοπόρες και καινοτόμες ήδη ενσωματώνουν την Τεχνητή Νοημοσύνη στις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, ακόμη και σε κατηγορίες οικιακών συσκευών, βελτιώνοντας αλλά κυρίως διευκολύνοντας τη ζωή μας.

Φυσικό κι επόμενο, λοιπόν, ήταν η Τεχνητή Νοημοσύνη να ενσωματωθεί και στον κλιματισμό. Άλλωστε, τα κλιματιστικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό σε κάθε σπίτι. Το ΑΙ έρχεται λοιπόν να δώσει λύσεις σε ορισμένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους καταναλωτές, όπως είναι η αυτόματη βελτίωση των συνθηκών του χώρου, αλλά και η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους Έλληνες καταναλωτές τους τελευταίους μήνες, λόγω της πρόσφατης εκτόξευσης των τιμών, ενώ αποτελεί και διαρκές ζητούμενο καθώς ο περιορισμός της κατανάλωσης ενέργειας συνεισφέρει και στην περαιτέρω ενίσχυση της προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Toyotomi – που στην Ελλάδα εκπροσωπείται κατ’ αποκλειστικότητα εδώ και 35 χρόνια από τη Γ.Ε. Δημητρίου Α.Ε.Ε., του ομίλου Quest – από τα πλέον πρωτοπόρα και καινοτόμα brands παγκοσμίως στον κλάδο του κλιματισμού και των οικιακών συσκευών, πρωταγωνιστεί για μία ακόμη φορά παρουσιάζοντας τα πρώτα ΑΙ κλιματιστικά, τα οποία πλέον θέτει στην… υπηρεσία και των Ελλήνων καταναλωτών.

Η Toyotomi και η τεχνητή νοημοσύνη ανεβάζουν τον κλιματισμό σε άλλο επίπεδο
Τα κλιματιστικά Toyotomi ErAI ALL DC INVERTER υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ αποτελούν την πρώτη σειρά κλιματιστικών που αξιοποιεί τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης, φέρνοντας έναν άλλο, “έξυπνο” αέρα στο σπίτι μας, προσφέροντάς μας ένα καλύτερο περιβάλλον.

Τα συγκεκριμένα κλιματιστικά – τα οποία ξεχωρίζουν και χάρη στο ιδιαίτερο design τους – ενσωματώνουν έναν ειδικό αλγόριθμο ΑΙ, ο οποίος συλλέγει δεδομένα ανά δευτερόλεπτο από τον χώρο, μετρώντας όλες τις συνθήκες, όπως θερμοκρασία, υγρασία, μέγεθος δωματίου κ.ά., ενώ παράλληλα εξοικειώνεται με τις συνήθειες του χρήστη, αναπροσαρμόζοντας συνεχώς τη λειτουργία τους.

Αυτή η προσαρμογή, που γίνεται αυτόματα χάρη στο AI, έχει ως αποτέλεσμα, καταρχάς, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 15% σε ετήσια βάση, σε σχέση με ένα κλιματιστικό χωρίς τεχνολογία ΑΙ. Παράλληλα, επιτυγχάνει μείωση των εκπομπών άνθρακα κατά 48 κιλά (στο μέσο κλιματιστικό 12.000 BTU), που ισοδυναμεί με τον άνθρακα που απορροφάται από ένα δέντρο ετησίως.

Από εκεί και πέρα, το νέο κλιματιστικό της Toyotomi διαθέτει smart dry – ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης, ιονιστή Plasma, αποστείρωση αέρα UVC, Φίλτρο HEPA (13) 3PLUS για καθαρισμό του αέρα, λειτουργία φωνητικών εντολών, λειτουργία περιορισμού απόδοσης “P” και ηλεκτρική αντίσταση εξωτερικής μονάδας για απρόσκοπτη λειτουργία από τους -25οC έως τους 50οC.

Με άλλα λόγια, αυτό που επί της ουσίας προσφέρει το Toyotomi ErAI ALL DC INVERTER είναι ένα κλιματιστικό τόσο “έξυπνο” που γίνεται καλύτερο και αποδοτικότερο όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, προσφέροντας στους καταναλωτές τη βέλτιστη εμπειρία και την άνεση που θέλουν να αισθάνονται στο σπίτι τους.

FacebookTwitterLinkedIn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόεδρος Microsoft: Να κρατήσουμε την Τεχνητή Νοημοσύνη υπό ανθρώπινο έλεγχο

ΗΠΑ: Έργο τέχνης που δημιουργήθηκε με AI δεν θα υπόκειται στο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας

admin

Η ημέρα που «έπεσε» το internet – Βlack out σε Amazon και τρεις τηλεπικοινωνιακούς κολοσσούς